Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

رئیس شرکت «رینک» فرانسه، یکی از شرکت‌های باتجربه در زمینه احیا و مرمت بناهای تاریخی و طراحی داخلی ساختمان‌های قدیمی، در دیدار با مدیرعامل صندوق احیای بناهای تاریخی ایران نسبت به سرمایه‌گذاری در بناهای تاریخی کشورمان ابراز علاقه کرد.

به گزارش صابتا، تری گاگس ایران را کشوری وسیع و با فرهنگی غنی دانست که آثار و ابنیه تاریخی زیادی دارد و گفت: «به همین دلیل باعث خرسندی ما خواهد بود که بتوانیم در عرصه احیای بناهای تاریخی و سرمایه‌گذاری در این ابنیه با ایران همکاری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» به اعتقاد وی، صندوق احیای بناهای تاریخی با توجه به اقداماتی که برای مرمت بناهای تاریخی از سوی بخش خصوصی انجام داده، می‌تواند نقش مهمی در شناساندن بناهای یاد‌شده به سایر کشورها داشته باشد.

مدیرعامل صندوق احیا نیز در این دیدار، با اشاره به اینکه بعد از برجام حضور گردشگران خارجی به‌ویژه اروپایی‌ها برای بازدید از بناهای تاریخی ایران، رشد چشمگیری داشته و متناسب با آن درخواست برای سرمایه‌گذاری در ابنیه تاریخی از سوی سرمایه‌گذاران داخلی نیز بسیار زیاد شده، افزود: «برای احیا و مرمت بناهای تاریخی ایران که دارای مجوز واگذاری هستند، بیش از 100 نوع کاربری متناسب با شأن بنا و حداقل مداخله، تعریف شده که در کنار سایر شرایط واگذاری در قالب بسته‌های سرمایه‌گذاری در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرند.»

محمدرضا پوینده تصریح کرد: «سلیقه فرهنگی و علاقه گردشگران داخلی و خارجی اقامت و پذیرایی شدن در بناهای تاریخی است و این عامل در کنار عوامل دیگر نظیر متناسب بودن مبالغ مرمت و مشوق‌های سرمایه‌گذاری، به عاملی برای معرفی سرمایه‌گذاری در بناهای تاریخی به عنوان یک سرمایه‌گذاری پربازده و دارای توجیه اقتصادی تبدیل شده است.» وی در نهایت از طرف فرانسوی برای بازدید از نمونه‌های موفق احیای بناهای تاریخی دعوت کرد. به گزارش «دنیای اقتصاد»، پیش از این شرکت‌هایی از ایتالیا، اسپانیا و کره‌جنوبی نیز برای سرمایه‌گذاری در بناهای تاریخی ایران و همچنین در اختیار قرار دادن تجارب خود برای احیای ابنیه تاریخی کشورمان ابراز تمایل و آمادگی کرده‌اند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۰۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است

دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه در آیین پایانی صد و سی و یکمین همایش توانمندسازی استادان دروس عقیدتی سیاسی، معارف و قرآن آجا در مشهد گفت: با نفوذ فرهنگ استکباری نمی‌توانیم تصمیم گیران و تصمیم‌سازانی برای آینده تربیت کنیم که بتواند با جنگ نرم و سیاست استکبار مبارزه کند.

وی بیان کرد: امروز دشمن به دنبال تاثیرگذاری بر قوه تشخیص و شناخت مردم است.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی گفت: اکنون در مرحله استعمار فرانو قرار داریم که تاثیرگذاری بر افکار از طریق شبکه‌های ارتباطی و تسلط بر مغز نسل آینده‌ساز صورت می‌گیرد، جهاد تبیین در شرایط کنونی از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وی ادامه داد: دشمن در استعمار کهن لشکرکشی داشت و استعمار نو با حاکمان دست نشانده به اهداف خود می‌رسید. در استعمار فرانو، دشمن می‌خواهد عقاید، باور، ارزشها، تفکر و رفتار نسل جوان و نوجوان عوض شود، در نتیجه نسل ما بر مبنای خواست آنها حرکت خواهد کرد.

سیاری با بیان اینکه مهم‌ترین داشته هر سازمان سرمایه انسانی است، افزود: در میدان رقابت، امروز سرمایه انسانی است که می‌تواند سازمان را رشد و تعالی بدهد.

وی گفت: نباید دچار روزمرگی شویم و خواب حرفه‌ای بر ما غلبه کند باید در امور مختلف به دنبال نوآوری و افزایش علم و روش نو باشیم.

صد و سی و یکمین همایش توانمندسازی استادان دروس عقیدتی سیاسی، معارف و قرآن آجا یکشنبه نهم اردیبهشت ماه آغاز شد و امروز به پایان رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • کشف بناهای ماقبل‌تاریخی که «مسیری به جهان پس از مرگ» بودند (+عکس)
  • خانه تاریخی آصف اردبیل واگذار می‌شود
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر