Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی، محمد اسلامی در سیزدهمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی با اشاره به اعمال تحریم‌های ضد ایرانی از سوی دولت آمریکا اظهار داشت: پیام مشخص این برنامه‌ها و همایش و نمایشگاه‌ها این است که ایران در مسیر توسعه قرار دارد و خروجی آن یک میثاق مجدد و همدلی گسترده برای طی کردن مسیر پیشرفت و شتاب بخشیدن به برنامه‌های توسعه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: صحبت‌هایی که در این همایش شد بیانگر پویایی در حوزه دریانوردی است ادامه داد: ایران با برخورداری از دستیابی به دریای آزاد که به عنوان یکی از بزرگ‌ترین موهبت‌های الهی و قرار گرفتن در نقطه استراتژیک باید به موضوع اقتصاد دریامحور بسیار توجه داشته باشد و استفاده از ظرفیت‌های دریایی را در دستور کار خود قرار بدهد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه البته نسبت به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی که در این حوزه وجود دارد به صورت شایسته و بایسته نتوانسته‌ایم رشد داشته باشیم اظهار داشت: امروز باید شاکر باشیم که به یک فهم مشترک در حوزه استفاده از اقتصاد دریامحور رسیده‌ایم و همه دستگاه‌ها توسعه دریایی را یکی از مزیت‌های جدی برای شکوفایی اقتصاد و دانش می‌دانند. باید برای استحکام بخشی در صنعت دریانوردی توجه ویژه د اشته باشیم.

اسلامی تاکید کرد: امروز که در آستانه چهلمین سیال پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم مورد اعمال شدیدترین تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی قرار گرفته‌ایم اما دشمن باید بداند که عمر جوانترین بناهای تاریخی ایران از عمر تمدن کشور آمریکا بیشتر است و نمی‌تواند در مقابل کشوری با این قدمت قرار بگیرد.

وی ادامه داد: قبل از تولد مسیح، ایرانیان بودند که کانال سوئز را ایجاد کردند و آمریکا با یک کشور تاریخی مواجه است و ایران ظرفیت‌ها و سرمایه‌های انسانی بسیار زیادی دارد که همواره به عنوان یک قدرت در منطقه مطرح بوده است.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه ایران در برابر این رفتارهای آمریکا منفعل نخواهد بود ادامه داد: با اعتماد بیشتر مسیر توسعه را به سمت شکوفایی خواهیم پیرمود

وزیر راه و شهرسازی درباره توسعه ظرفیت‌ها در بنادر کشور اظهار داشت: باید به تمام ظرفیت‌های موجود در صنایع دریایی توجه داشته باشیم و مهمترین آن موضوع شرکت‌های لجستیکی است که در نهایت باعث رشد ترانزیت در کشور می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه باید نسبت به موضوع ترانزیت اهتمام ویژه داشته باشیم گفت: امروز کشورهای منطقه آسیای میانه به موضوع توسعه کریدور شمال – جنوب از مسیر ایران علاقمند هستند و ایران می‌تواند نقش بسیار موثر در پاسخگویی به نیاز کشورهای منطقه از طریق کریدور شمال – جنوب را داشته باشد.

وی اظهار داشت: کشورهای منطقه به ویژه هندوستان نیاز جدی به فعال‌سازی کریدور شمال – جنوب از مسیر ایران دارند و این کریدور می‌تواند به یک تعهد چندجانبه و یک پروتکل بین‌المللی تبدیل شود.

اسلامی با اشاره به اهمیت توسعه بنادر در حوزه دریای عمان گفت: شرکت‌هایی که اقدامات و فعالیت‌های لجستیکی انجام می‌دهند باید نقش پررنگ‌تری در پروژه‌های توسعه‌ای داشته باشند و توسعه خطوط ریلی و توسعه کریدورها برای اتصال ایران به کشورهای منطقه از جمله ظرفیت‌های مکمل هستند که می‌توانند نقش کریدورهای حمل و نقلی را در توسعه بنادر اقیانوسی پررنگ‌تر کنند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه بدون حضور فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران طرح‌های توسعه‌ای محقق نمی‌شود گفت: از سرمایه‌گذاران درخواست داریم که اهتمام نشان دهند و با حمایت‌های دولت وارد پروژه‌های توسعه‌ای در بخش دریایی شوند و امیدواریم شاهد حضور فعالان اقتصادی برای شکل‌گیری و بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها باشیم.

وی با بیان اینکه نیروی انسانی در ایران یک ثروت ملی محسوب می‌شود گفت: باید برای افزایش نیروی انسانی کارآمد در حوزه دریانوردی زیرساخت ها و بسترهای تربیت نیروی انسانی در رشته‌های تخصصی را فراهم آوریم تا نیروهای متخصص در مدار فعالیت در این شرایط تحریمی قرار بگیرد.

وی تاکید کرد: در این شرایط تحریم با حضور فعالان اقتصادی و نیروهای متخصص می‌توانیم حرکت قاطع و پرسرعت به سوی توسعه داشته باشیم و سهم خود را از توسعه افزایش دهیم.

 

به گزارش خبرنگار فرهاد فروزی بیان کرد: اگر چه محل گسل زلزله شب گذشته کمی با گسل زمین لرزه بزرگ آبان سال گذشته فاصله دارد اما در همان زون گسلی خرده شده قرار گرفته و پس لرزه همان زلزله محسوب می‌شود.

وی افزود: از شب گذشته تا ساعت هشت صبح امروز 152 زمین لرزه داشته‌ایم که از این تعداد دو مورد بالای پنج ریشتر هفت مورد بین چهار تا پنج ریشتر و 37 مورد بین سه تا چهار ریشتر بوده است.

وی ادامه داد: تعداد پس‌لرزه‌های زلزله 21 آبان سال گذشته تا هشت صبح امروز نیز 5755 مورد بوده است.

 

به گزارش ایلنا، امیرحسین صادقی مدافع و  کاپیتان فصل گذشته استقلال در آستانه پیوستن به استقلال خوزستان قرار دارد.

پس از پایان بازی استقلال مقابل هم‌نام خوزستانی مسئولان این تیم شهرستانی باب مذاکره را با صادقی آغاز کردند و قرار است در چند روز آینده این بازیکن مذاکرات نهایی را برای حضور نیم فصل در استقلال خوزستان انجام دهد.

به گزارش ایلنا، تیم استقلال خوزستان که شب گذشته در بازی خانگی مقابل استقلال شکست خورد کار سختی را در دور برگشت لیگ برتر فوتبال ایران در پیش دارد.

استقلال خوزستان که به تازگی شش امتیاز از آنها کم شده است باید در دور برگشت مقابل پرسپولیس، استقلال تهران، پارس جنوبی جم و سپاهان بازی‌های خود را در زمین آنها انجام دهد.

گفتنی است این تیم خوزستانی در قعر جدول لیگ برتر فوتبال ایران قرار دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران بخش خصوصی تمدن بناهای تاریخی فعالان اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۷۸۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های آوج در مسیر توسعه

زرگر فرماندار آوج گفت: اتکای به بودجه‌های دولتی و تصدی گری دولت به این حوزه آسیب زده است. در آوج هم همچنان تصدی گری دولت وجود دارد و لازم است که دولت بخش خصوصی را وارد امر کند.

زرگر افزود: طرح‌های گردشگری شهر آوج به همت شهرداری انجام شده است و ۳۷ هکتار لازم است که به بخش خصوصی واگذار شود.

زرگر گفت: لازم است اداره راه و شهرسازی در نحوه واگذاری‌ها اهتمام بیشتری صورت بدهد و اداره میراث فرهنگی هم سازوکار مناسب را در اجرا کند. امیدواریم با تغییر و تحولاتی که صورت گرفته اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شود.

زرگر اضافه کرد: میراث فرهنگی طرحی آماده کرده که در حال نهایی شدن است و پتانسیل جذب گردشگر را دارد.

زرگر گفت: در آبگرم مشکل حقوقی و قانونی مانع توسعه است. در حال حاضر فقط یک واحد آبدرمانی فعال است. مشکل ما مجتمع الماس غرب است که پروژه ۲۰ الی ۳۰ درصد پیشرفت داشته، اما باتوجه به مشکل قانونی در راستای مالکیت آب‌ها راکد مانده است. باتوجه به اینکه مالک آب دولت است و جزو انفال محسوب می‌شود باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

داداشی شهردار آوج هم گفت: در این زمینه جلسات متعددی با اداره راه و شهرسازی برگزار شده است. املاک مذکور در تملک این اداره است و برای ورود بخش خصوصی باید کارسازی شود.

داداشی گفت: نحوه واگذاری توسط اداره راه و شهرسازی مناسب نیست و بنابراین سرمایه گذار بخش خصوصی ورود نمی‌کند.

داداشی اظهار کرد: خارج شدن آوج از عنوان توسعه نیافته در گرو اینست که باید مجوز‌ها به خود شهرستان واگذار شود. بهترین راهکار اینست که تملک زمین‌ها به شهرداری واگذار شود. در ورودی شهر آوج گردنه حادثه ساز وجود دارد که اقداماتی در زمینه رفع نواقص آن صورت گرفته است. در بحث میادین هم میدان اصلی از هفته آینده کلید می‌خورد. اصلاح بلوار اصلی شهر بود که آن هم با ۳۰ درصد پیشرفت روبروست.

آوج متشکل از دو بخش آبگرم و آوج به مرکزیت آوج با بیش از ۴۳ هزار جمعیت که ۷۰ درصد آن در روستا‌ها ساکن هستند، شهرستانی در جنوب غربی استان قزوین واقع است.

آوج در ردیف شهرستان‌های محروم و کم‌تر توسعه یافته کشور قرار دارد، اما از ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری و کشاورزی برخوردار است، اگر به ظرفیت‌های اوج بیشتر توجه شود ومورد عنایت مسئولان قرارگیرد قبول داربه منطقه‌ای کاملاً توسعه یافته تبدیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان یونسکو به دانشگاه تهران اعطا شد
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود