Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- یکی از راهکارهای مهم و اثرگذار در حوزه توسعه اقتصادی توجه، توسعه و تقویت حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  سمنان ، سمنان استانی با غنای تاریخی و فرهنگی به درازای تاریخ است و این امر اهمیت حفظ بناهای تاریخی و فرهنگی این استان را دوچندان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه در حوزه میراث فرهنگی بسیار قابل‌توجه است اینکه مشکلات و موانعی که در این راستا وجود دارد، رفع شوند و همکاری بین دستگاهی در توسعه و حمایت این بخش تقویت شود.

 لزوم تبدیل بناهای تاریخی به موزه‌ای فرهنگی 

حمیدرضا دوست‌محمدی، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان اظهار داشت: استفاده از ظرفیت فضاها و بناهای تاریخی استان سمنان در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند مساجد باید به قطب فرهنگی در کشور تبدیل شوند گفت: در استان سمنان مساجد تاریخی زیادی وجود دارد که می‌توان این مساجد تاریخی را در شهرهای مختلف این استان به موزه‌ای فرهنگی برای بازدید عموم مردم تبدیل کرد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان حفظ و مرمت آثار تاریخی را از مهم‌ترین موضوعات قابل‌توجه این اداره کل برشمرد و بیان کرد: در حال حاضر 80 درصد از بناهای تاریخی که در تملک میراث فرهنگی قرار داشته است به بخش خصوصی واگذار شده است.

دوست‌محمدی تحول در حوزه گردشگری و میراث تاریخی را منوط به استفاده از ظرفیت جوامع محلی و متخصصان محلی دانست و تصریح کرد: جوامع محلی نقش بسیار مهمی در حفظ میراث فرهنگی دارند.

زلزله بوشهر به زیرساخت‌های گردشگری و نفت "گچساران " خسارت جزئی وارد کردتصمیم روسیه برای لغو سفرهای گردشگری به ترکیه و واکنش چاووش اوغلو

وی خاطرنشان کرد: تهیه بانک اطلاعاتی از بافت‌های تاریخی استان سمنان در دستور کار قرارگرفته است و این اقدام در شهرستان سمنان و شاهرود انجام شده است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان در مورد تشکیل کارگروه‌های ساماندهی بافت‌های تاریخی در استان سمنان نیز گفت: تعدد این کارگروه‌ها به صلاح نیست؛ بر این اساس تمرکز ما بر تقویت و فعال شدن دو کارگروه مهر و میراث در این استان است.

دوست‌محمدی با تأکید بر اینکه حفاظت و مرمت آثار تاریخی توسعه گردشگری را به دنبال دارد گفت: توسعه گردشگری نقش اثرگذاری در توسعه و پیشرفت اقتصادی هر منطقه دارد و از این حیث از جایگاه بسیار مهمی برخوردار است.

وی اظهار داشت: حفظ و مرمت بناهای تاریخی در استان مستلزم تخصیص اعتبارات لازم در این حوزه است.

به گزارش تسنیم، استان دارای ظرفیت‌های زیادی در زمینه میراث فرهنگی و تاریخی است که استفاده از این ظرفیت‌ها، نقش مهمی در توسعه و رونق گردشگری و توسعه اقتصادی دارد.

بیش از یک هزار و 833 اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی در استان سمنان شناسایی شده که تعداد بسیاری از آن‌ها در زمره آثار ملی ثبت شده‌اند.

انتهای پیام/363/ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان سمنان بناهای تاریخی میراث فرهنگی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۴۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ به گفته مدیر کل میراث فرهنگی اصفهان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان اصفهان با محوریت کارخانه عظیم و تاریخی ریسباف در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نمایشگاه ایران اکسپو به سرمایه‌گذاران خارجی معرفی شد.
امیر کرم‌زاده، مجموعه تاریخی کارخانه ریسباف را یکی از مهمترین و زیباترین بنا‌های صنعتی و تاریخی کشور معرفی کرد وافزود: مقرر است این کارخانه به موزه بزرگ اصفهان تبدیل شود.
نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ درتهران بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویداد تجاری به‌منظور نمایش توانمندی‌های صادراتی با بازار‌های بین‌المللی است که در این دوره از نمایشگاه، غرفه اصفهان به معرفی توانمندی‌های صادراتی استان با رویکرد و ارائه زنجیره ارزش‌های راهبردی به‌ویژه در بخش گردشگری و صنایع دستی و ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری پرداخت.
دراین رویداد همچنین بیش از ۱۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری گردشگری به‌ویژه ۱۲ طرح برتر گردشگری در غرفه اصفهان معرفی شد.
روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان اعلام کرد: تفاهم‌نامه‌های توسعه گردشگری با ۶ استان تهران، یزد، فارس، کرمان، قم و خراسان رضوی به‌منظور تعامل و همفکری بیشتر و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استان‌ها در این نمایشگاه منعقد شد.

دیگر خبرها

  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم